Zuidwest Utrecht

In Zuidwest Utrecht zijn onze beweegmakelaars Dennis en Merel actief om jong en oud te helpen bij het vinden, beoefenen of organiseren van een sport of beweegactiviteit. Dit doen ze samen met het wijksportteam en verschillende organisaties in de wijk. Hieronder leggen Dennis en Merel je uit bij wie je terecht kunt met je vraag en wat ze voor jou kunnen betekenen.

 

#059D9A Sportactiviteiten voor kinderen op pleintjes, veldjes en in gymzalen.

#059D9A Lees hier meer over sporten met een beperking.

#059D9A Check de Facebookpagina

Beweegmakelaar jeugd en volwassenen

Beweegmakelaar Dennis

Dennis Schoonhoven

Als beweegmakelaar jeugd en volwassenen ben ik hét aanspreekpunt voor wijkbewoners en zorg- en welzijnsorganisaties in Zuidwest Utrecht. Wanneer je een vraag hebt kan je me mailen of langskomen tijdens het spreekuur.

Contact

dennis@hartenvoorsport.nl
06-51 29 69 63

 @hvsdennis

Sporten, bewegen of organiseren

Heb je een vraag over het sportaanbod in de wijk, kijk dan eerst eens op www.Sportstad-Utrecht.nl. Hier kan je bijna alle sportaanbieders en -activiteiten vinden. Kom je er niet uit, dan kun je contact met mij opnemen, ik heb een goed beeld van het (laagdrempelig)sportaanbod in de wijk. Of wil je misschien zelf een beweeggroep opstarten? In dat geval kan ik je misschien enkele handige tips geven.

 

Overige diensten en activiteiten

Vraag jij je wel eens af hoe gezond je nu eigenlijk bent? Kom dan eens langs bij één van de fittesten die ik regelmatig organiseer, je krijgt dan een analyse én advies op maat. Op zoek naar een maatje om mee te sporten? Meld je aan als beweegmaatje!

Regelmatig geef ik tips en advies over bewegen als onderdeel van een gezonde leefstijl tijdens groepsgesprekken in de wijk. Benieuwd naar wat ik te zeggen heb? Nodig mij dan uit voor een groepsgesprek.

Beweegmakelaar onderwijs en sport

Beweegmakelaar Merel

Merel Heine

Ik ben hét aanspreekpunt voor scholen, sportverenigingen en organisaties in de wijk die willen samenwerken om jeugd en jongeren te motiveren en stimuleren om te gaan sporten. Ik coördineer de organisatie van de Buurtsportclub, Streetsports en de Clinics en stuur het wijksportteam aan.

 

Contact

merel@hartenvoorsport.nl
06-18 24 27 99

Onderwijs

Wij werken samen met scholen om kinderen en jongeren aan het sporten te krijgen en leveren graag een bijdrage aan het behalen van (brede)school doelen op thema’s als respect, sportiviteit, zelfontplooiing en talentontwikkeling. Lees meer…

 

Voor sportaanbieders

Wij motiveren en inspireren kinderen en jongeren om te gaan sporten. Hiermee dragen we bij aan meer aanwas voor sportaanbieders. Lees meer….

 

Samenwerking in de wijk

Wij werken graag samen met organisaties die samen met ons jeugd en jongeren willen stimuleren om te gaan sporten en bewegen. Lees meer…

Sportactiviteiten jeugd

Het wijksportteam organiseert samen met sportaanbieders uit de buurt Streetsports en De Buurtsportclub. Dit zijn naschoolse sportactiviteiten waar je geen lid van hoeft te worden en kosteloos of tegen een kleine vergoeding aan mee kunt doen. Bekijk op Sportstad-Utrecht.nl het rooster en de locaties van streetsports en meer informatie over Buurtsportclub Zuidwest. Heb je toch nog vragen? Stel deze dan aan de buurtsportcoach.

Buurtsportcoach Youssef

Youssef Talhaoui
Buurtsportcoach

06-421 856 63
Youssef@
hartenvoorsport.nl

Wijksportteam

Het wijksportteam organiseert bij jou in de buurt verschillende activiteiten voor kinderen zoals sportclinics, De Buurtsportclub en Streetsports.  

 

#059D9A Ga naar wijksportteam Zuidwest

#059D9A Meer over de activiteiten en rolverdeling binnen het wijksportteam