Zuid Utrecht

In Utrecht Zuid zijn beweegmakelaars Linda, Patrick en Halima actief om Utrechters te helpen bij het vinden, beoefenen of organiseren van een sport of beweegactiviteit en het onderhouden van een gezonde leefstijl. Linda en Halima zijn niet alleen beweegmakelaar maar ook vitaliteitsmakelaar. Hieronder leggen Linda, Patrick en Halima uit bij wie je terecht kunt met je vraag en wat ze voor je kunnen betekenen.

 

#059D9A Sportactiviteiten voor kinderen op pleintjes, veldjes en in gymzalen.

#059D9A Lees hier meer over sporten met een beperking.

#059D9A Wordt vrienden met Linda en Halima op Facebook.

Beweeg- en vitaliteitsmakelaars

Beweegmakelaar Halima

Halima El Ghamarti

Jeugd en gezin

Halima@hartenvoorsport.nl
06-10 55 95 69

Beweegmakelaar Jackie

Jacky Boland-Luttik

Volwassenen

jacky@hartenvoorsport.nl
06-52 37 25 03

Wij zijn Halima en Linda; beweeg- en vitaliteitsmakelaars in Hoograven en Lunetten. Wij adviseren wijkbewoners over sporten, bewegen en een gezonde leefstijl. Samen met andere organisaties in de wijk organiseren wij workshops, presentaties en gesprekken om stil te staan bij het belang van bewegen, voeding en ontspanning en hoe je hier zelf mee aan de slag kunt. Wil je zelf een activiteit organiseren die bijdraagt aan een gezonde leefstijl, neem dan contact met ons op.

 

Loket Gezonde Leefstijl

Elke donderdagmiddag zijn wijkbewoners tussen 14.00 en 16.00 uur welkom bij het “Loket Gezonde Leefstijl en Sport” in Buurthuis Hart van Hoograven. Je kunt ons ook bellen of mailen.

 

Lees hier verhalen over onze activiteiten

#059D9A Zeven mensen, één missie: een geslaagde gezondheidsdag…
#059D9A Vragen, verbinden, verder helpen….
#059D9A Wandelen in Lunetten….
#059D9A Fit, fitter, fit-test

 

Sporten, bewegen of organiseren

Heb je een vraag over het sportaanbod in de wijk, kijk dan eerst op www.Sportstad-Utrecht.nl. Hier kan je bijna alle sportaanbieders en en -activiteiten vinden. Kom je er niet uit dan kun je contact met mij opnemen, ik heb een goed beeld van het (laagdrempelig)sportaanbod in de wijk. Of wil je misschien zelf een beweeggroep opstarten? In dat geval kan ik je misschien enkele handige tips geven.

Bewonersinitiatief

Wij denken graag mee over jouw initiatief op het gebied van bewegen of een gezonde leefstijl. We bieden communicatie-ondersteuning en geven je advies en informatie over de wijk. Wellicht heb je al contacten in de wijk en wil je jouw netwerk vergroten. Wij ondersteunen je daarbij zo veel mogelijk.

Samenwerking in de wijk

Wij werken graag samen met organisaties en bewoners aan initiatieven die de gezondheid en het welzijn van de buurt versterken. Professionals kunnen voor een beweegadvies voor een patiënt of een cliënt contact met ons opnemen of langskomen bij het “Loket Gezonde Leefstijl en Sport”.

Overige diensten en activiteiten

Vraag jij je wel eens af hoe gezond je nu eigenlijk bent? Kom dan eens langs bij één van de fittesten die ik regelmatig organiseer, je krijgt dan een analyse én advies op maat. Op zoek naar een maatje om mee te sporten? Meld je aan als beweegmaatje!

Regelmatig geef ik tips en advies over bewegen als onderdeel van een gezonde leefstijl tijdens groepsgesprekken in de wijk. Benieuwd naar wat ik te zeggen heb? Nodig mij dan uit voor een groepsgesprek.

Beweegmakelaar Onderwijs en Sport

Placeholder afbeelding collega

Patrick Bruggeman

Ik ben hét aanspreekpunt voor scholen, sportverenigingen en organisaties in de wijk die willen samenwerken om jeugd en jongeren te motiveren en stimuleren om te gaan sporten. Ik coördineer de organisatie van de Buurtsportclub, Streetsports en de Clinics en stuur het wijksportteam aan.

 

Contact

patrick@hartenvoorsport.nl
06-12 93 23 31

Onderwijs

Wij werken samen met scholen om kinderen en jongeren aan het sporten te krijgen en leveren graag een bijdrage aan het behalen van (brede)school doelen op thema’s als respect, sportiviteit, zelfontplooiing en talentontwikkeling. Lees meer…

 

Voor sportaanbieders

Wij motiveren en inspireren kinderen en jongeren om te gaan sporten. Hiermee dragen we bij aan meer aanwas voor sportaanbieders. Lees meer….

 

Samenwerking in de wijk

Wij werken graag samen met organisaties die samen met ons jeugd en jongeren willen stimuleren om te gaan sporten en bewegen. Lees meer…

Sportactiviteiten jeugd

Het wijksportteam organiseert samen met sportaanbieders uit de buurt Streetsports en De Buurtsportclub. Dit zijn naschoolse sportactiviteiten waar je geen lid van hoeft te worden en kosteloos of tegen een kleine vergoeding aan mee kunt doen. Bekijk op Sportstad-Utrecht.nl het rooster en de locaties van streetsports en meer informatie over Buurtsportclub Zuidwest. Heb je toch nog vragen? Stel deze dan aan de buurtsportcoach.

Buurtsportcoach Angelique

Angelique

Buurtsportcoach

06-282 470 90
angelique@
hartenvoorsport.nl

Wijksportteam

Het wijksportteam organiseert bij jou in de buurt verschillende activiteiten voor kinderen zoals sportclinics, De Buurtsportclub en Streetsports.  

 

#059D9A Ga naar wijksportteam Zuid

#059D9A Meer over de activiteiten en rolverdeling binnen het wijksportteam