Vrijwilligerswerk bij Harten voor Sport

Met vrijwilligerswerk bij Harten voor Sport beteken je iets voor iemand in de stad Utrecht of zelfs bij jou in de wijk of buurt. Je zet jouw talenten in om een bijdrage te leveren aan de samenleving, je leert interessante mensen kennen en je komt op plekken die je anders waarschijnlijk niet had ontdekt. Vind jij het leuk om anderen een stapje verder te helpen? Heb je affiniteit met sporten, bewegen of gezondheid? Dan kan jij een waardevolle aanvulling zijn voor ons team van gemotiveerde vrijwilligers. Wij organiseren verschillende activiteiten waarbij we jouw hulp kunnen gebruiken

 

#059D9A Beweegmaatjes

Geef iemand dat zetje in de rug om in beweging te komen. Je kunt al beweegmaatje worden door één keer per maand iets met iemand te gaan ondernemen. Lees meer over beweegmaatjes….

 

#059D9A Fittesten

Wij organiseren regelmatig fittesten om mensen inzicht te geven in hun lichamelijke gezondheid. Heb jij affiniteit met gezondheid en een gezonde leefstijl? Dan vind je het misschien leuk om ons hierbij te helpen. Lees meer over fit-testen…

 

#059D9A Beweegloket

Bij het beweegloket kunnen mensen hun vragen stellen over het sport- en beweegaanbod in de wijk en advies krijgen over het zelf organiseren van een activiteit.

 

#059D9A Sportaanbieders

In Utrecht hebben we een ruime verscheidenheid van sportaanbieders die vaak voor een groot gedeelte uit vrijwilligers bestaan. Als vrijwilliger bij een sportaanbieder ga je aan de slag in een gezellig team waar jouw werk wordt gewaardeerd.

 

#059D9A Beweegactiviteiten

Wij organiseren regelmatig verschillende beweegactiviteiten zoals fiets- en wandeltochten. Mensen grijpen deze activiteiten graag aan voor de gezelligheid en om lichamelijk actief te zijn, zonder een hoge drempel te ervaren.

 

#059D9A Divers

Zie je bij bovenstaande activiteiten niet direct iets dat aansluit bij jouw interesse, talent of ambitie? Neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met de beweegmakelaar bij jou in de wijk.