Streetsports

Voor kids

Op verschillende plekken in de wijken van Utrecht kan je mee doen aan de sportactiviteiten van Harten voor Sport en partners. Onze sportcoaches organiseren activiteiten zoals: voetbal, basketbal, tennis, tafeltennis, handbal, dansen, hockey en nog veel meer. Kijk voor het sportaanbod bij jou in de buurt op en het rooster op www.sportstad-Utrecht.nl

Voor wie?

Meisjes en jongens van verschillende leeftijden

Waar?                  

Op de playgrounds en in de zalen bij jou in de wijk! Bekijk hier het overzicht

Prijs?                    

De buitentraining is gratis, de binnentraining maximaal €1,50

Streetsports

Locaties

De activiteiten vinden tijdens het buitenseizoen plaats op de Krajicek Playgrounds en de Cruyff Courts in Utrecht. Tijdens het binnenseizoen dat eind oktober begint zijn de meeste activiteiten naar een sport- of speelzaal in de buurt verplaatst. Hou het rooster in de gaten!

Bekijk op www.Sportstad-Utrecht.nl het overzicht van Streetsports in Utrecht.

Ons team

Er is altijd een ervaren sportcoach aanwezig bij onze activiteiten. Ons team bestaat uit de Sportcoaches van Harten voor Sport en Scholarshippers. Scholarshippers zijn jongeren uit de buurt die met het organiseren van sportactiviteiten een studiebeurs verdienen bij de Krajicek Foundation.Wil jij ook scholarshipper worden? Neem dan contact op met de buurtsportcoach bij jou in de buurt.

streetsport-logo