Beweegmaatjes

In elke wijk van Utrecht wonen mensen die iets aan sporten of bewegen willen doen maar dit vanwege uiteenlopende redenen niet alleen willen of kunnen doen. Deze mensen koppelen we aan een beweegmaatje. Een beweegmaatje gaat met iemand wandelen, fietsen of een andere activiteit ondernemen, soms maar één keer per maand maar soms ook vaker.  Je kunt beweegmaatje worden vanwege verschillende redenen. Bijvoorbeeld:

  • Je vindt het leuk om iemand (bij jou in de buurt) te helpen
  • Je bent een enthousiaste sporter en je wil dit overbrengen op een ander
  • Je vindt het gezellig om af en toe een uurtje met iemand op pad te gaan

 

Hoe?

Wanneer het je leuk lijkt om beweegmaatje te zijn geef je jouw interesse aan ons door. Wij nemen dan contact met je op om jouw voorkeur voor sporten, tijden en locatie met je door te nemen én natuurlijk met wie het je leuk lijkt om aan de slag te gaan.

 

En dan?

Wanneer we iemand hebben gevonden die bij je past nemen we contact op met diegene die op zoek is naar een beweegmaatje en brengen we jullie met elkaar in contact. Jullie maken vervolgens zelf afspraken over welke dag en tijd. Wij zullen natuurlijk betrokken blijven, beschikbaar zijn voor vragen en af en toe nemen we contact op om te checken hoe het gaat.

 

Vul hier het aanmeldformulier in en we nemen contact met je op!

 

Ben je op zoek naar een beweegmaatje?

Helaas kunnen wij tijdelijk geen nieuwe mensen aan een beweegmaatje helpen omdat we druk bezig zijn met het verwerken van alle aanvragen. Wij verwachten dat we vanaf september weer nieuwe aanvragen kunnen accepteren.

Ben je op zoek naar een beweegmaatje?

Heb jij behoefte aan een beweegmaatje omdat je het om wat voor reden dan ook lastig vindt om alleen te sporten? Vul dan dit formulier in. We nemen dan contact met je om samen te kijken of we een beweegmaatje voor je hebben.

http://hartenvoorsport.nl.transurl.nl/wp-content/uploads/2017/08/Beweegmaatjesfietsenwandelen.jpg