Aangepast Sporten in de Gemeente Utrecht

Wij vinden het belangrijk dat ook mensen met een beperking kunnen sporten! Sporten is belangrijk voor de gezondheid, draagt ook bij aan het opdoen van sociale contacten en is goed voor je zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking zijn er in Utrecht veel mogelijkheden; meer dan 70 sportaanbieders bieden aangepast sportaanbod aan. Daarnaast kan je soms gewoon terecht bij de reguliere trainingen of lessen. Op Sportstad-Utrecht.nl vind je een compleet en actueel overzicht van het aangepast sportaanbod in Utrecht. Wil je weten wat er buiten Utrecht te doen valt, kijk dan op Uniek-Sporten.nl

Consulenten Aangepast Sporten

Femke en Els zijn onze consulenten aangepast sporten. Wanneer eerder genoemde websites je niet verder hebben geholpen dan kun je bij hen terecht. Zij helpen je op weg naar een geschikte sport- of beweegactiviteit en geven gratis sportadvies op maat. Professionals binnen zorg en welzijn kunnen een cliënt doorverwijzen naar de consulent of zelf contact opnemen voor meer informatie.

Consulent Els

Els Duijn

Consulent volwassenen
06- 26 21 63 07
els@hartenvoorsport.nl

Consulent Femke

Femke Cordova Bellido

Consulent jeugd en jongeren
06-19 49 94 50
femke@hartenvoorsport.nl

Netwerk Sport op Maat

Harten voor Sport coördineert het netwerk Sport op Maat. Utrecht Sport op Maat is een netwerk van organisaties met het gezamenlijke doel om Utrechters met een functiebeperking te helpen bij het vinden van, en meedoen aan leuk, passend sportaanbod. Het netwerk zet zich daarom óók in voor het vergroten en verbeteren van het aangepast sportaanbod in Utrecht. De organisaties binnen Sport op Maat hebben elk hun eigen specialiteiten en activiteiten. Meer informatie hierover vind je op de websites van de organisaties.